Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Video: ČT na Krétě Video: ČT na Krétě
Série devíti dokumentů o krétských zvycích, tradicích a úžasné krétské kuchyni, natočených s Mirkem Donutilem na Velkém ostrově v letech 2015-2016. číst celé
O značení přírodní kosmetiky O značení přírodní kosmetiky
Na začátku roku 2022 stále není jasný předpis určující množství přírodních látek v přírodní kosmetice. číst celé
Video: Ierapetra - perla jihovýchodní Kréty Video: Ierapetra - perla jihovýchodní Kréty
Dnes navštívíme Ierapetru, další krétské město, které má již od minojského období v historii Kréty důležité místo. Řecké a později i římské město se n... číst celé
Zobrazit všechny články
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti pafsa international s.r.o., se sídlem Na Folimance 2155/15, Vinohrady, 120 00 Praha 2, IČ 08183619, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 313981 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@mistyl.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Video: ČT na Krétě
Video: ČT na Krétě
Série devíti dokumentů o krétských zvycích, tradicích a úžasné krétské kuchyni, natočených s Mirkem Donutilem na Velkém ostrově v letech 2015-2016. číst celé
O značení přírodní kosmetiky
O značení přírodní kosmetiky
Na začátku roku 2022 stále není jasný předpis určující množství přírodních látek v přírodní kosmetice. číst celé
Video: Ierapetra - perla jihovýchodní Kréty
Video: Ierapetra - perla jihovýchodní Kréty
Dnes navštívíme Ierapetru, další krétské město, které má již od minojského období v historii Kréty důležité místo. Řecké a později i římské město se n... číst celé
Dokument ČT: Kouzelné byliny Řecka
Dokument ČT: Kouzelné byliny Řecka
Dokument České Televize o výjimečných řeckých bylinách a jejich prospěšnosti pro lidské zdraví, prověřené stovkami generací. číst celé

logo zásilkovnaOSOBNÍ ODBĚRlogo DPDIn time logologo visalogo mastercardlogo maestrologo bankovní převodlogo dobírka

| Vše o nákupu

V ČR doručujeme za 1-2 pracovní dny. V případě zpoždění Vás dopravce informuje pomocí SMS. Poštovné a balné je od 89 Kč, při osobním odběru, nebo nákupu nad 1500 Kč zdarma.

| Osobní odběr

zásilkovna 

Výdejna PROFIPLANTS s.r.o.

| ZÁKAZNICKÝ SERVIS
Mínojci
Pavel Sádlík
Pavel Sádlík
9:00 - 17:00
© 2022 Minojci.cz - Všechna práva vyhrazena - Designed by Freepik
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz